SL

Novice

Nazaj na novice

NAŠ 1. ROJSTNI DAN

Vau! Kako hitro se je leto zavrtelo naokrog. V vetrovniku AERODIUM Logatec že pihamo prvo svečko. In ker je sreča edina, ki se veča, ko jo delimo, bi jo želeli deliti z vami. 
 
Med 16.12. in 18.12.2016 smo vam pripravili pester program, ki ga preprosto ne smete zamuditi. 
 
Naši inštruktorji bodo izvajali demonstracijske lete, ki vam bodo zagotovo vzeli sapo. 
 
Pripravili smo vam posebno ugodnost, ki vas bo popeljala v nepozabno adrenalinsko izkušnjo in vam izpolnila otroške sanje – leteti kot ptica. V kolikor se boste odločili za nakup paketa “Prvi let” (2 minuti letenja), vam bomo dodatni 2 minuti letenja podarili. Da vas še dodatno navdušimo, pa naj vam zaupamo še, da je vsaka minuta letenja v vetrovniku ekvivalentna izkušnji enega padalskega skoka iz letala z višine 4 km. Noro, kajne?
 
Pred kratkim je na obisk v vetrovnik prišel tudi Božiček, ki nam je zaupal, da je letenje tudi odlična ideja za darilo. Zato smo za vas pripravili dve posebni božično-novoletni ponudbi darilnih bonov: 
- Božični paket za posameznike »2x2 minuti letenja + videoposnetek«; 65 EUR (redna cena 105 EUR)
- Božični paket za družine »4x2 minuti letenja + videoposnetek«; 125 EUR (redna cena 215 EUR)
 
V soboto, 17.12.2016 smo za vas pripravili 2. štafetno tekmo »Od-pike-do-pike«, katere se  lahko udeležijo vsi letalci, z vsaj 30 minut predhodnega letenja v vetrovniku. Tekma se bo pričela ob 12.00 uri. Vljudno vabljeni tudi vsi navijači! 
 
Vsako praznovanje je lepše v množici, zato vas vljudno vabimo, da se pridružite nam, prijateljem letenja in vikend preživite v adrenalinskem vzdušju. 
 
Ekipa AERODIUM Logatec

Hvala!

Vaš vpis je shranjen!