SL

Aerodium

Od leta 1979 je podjetje AERODIUM eden vodilnih svetovnih proizvajalcev vertikalnih vetrovnikov, prav tako pa tudi globalni vodja na področju letalnih predstav. Podjetje vsakodnevno načrtuje, proizvaja, namešča in zagotavlja vertikalne vetrovnike za različne namene po vsem svetu (šport, zabava, šovbiznis, filmska industrija in vojaške potrebe).

Skupina AERODIUM deluje v skladu s svojim poslanstvom - zagotoviti najboljšo letalno izkušnjo, ki navdihuje tako letalce kot gledalce, prav tako pa tudi pokazati, da je mogoče doseči tudi nemogoče – leteti kot ptica!

AERODIUM Technologies je edini proizvajalec vetrovnikov na svetu, ki proizvaja celotno paleto modelov vertikalnih vetrovnikov (odprti, hibridni, zaprti in vetrovniki po meri). AERODIUM je ekipa, ki je ustvarila prvi vertikalni vetrovnik na svetu, izdelan za namen zabave ter je izvedla prvi letalni nastop na svetu na zimskih Olimpijskih igrah v Torinu! Podjetje se je skozi svoje uspešne ter bogate izkušnje preoblikovalo iz nišnega podjetja za letalne navdušence v prepoznavno in priljubljeno svetovno uveljavljeno znamko.

Vetrovniki podjetja AERODIUM so bili do sedaj postavljeni že v 29 državah po vsem svetu, vključno s Finsko, Dansko, ZDA, Rusijo, Kitajsko, Bahrajnom, Mehiko, Tajsko, Turčijo, Italijo, Južno Korejo, Grčijo in drugod. Preko 700 milijonov ljudi je bilo navdušenih nad letalno predstavo ob zaključni slovesnosti zimskih Olimpijskih iger v Torinu v Italiji, “Superman returns” filmsko premiero v Italiji, proslavo ob 200. obletnici Mehiške samostojnosti, “Soči 2014” predstavijo logotipa zimskih Olimpijskih iger v Rusiji, “Red Bull” razstavnim paviljonom na BOI sejmu na Tajskem, razstavo “World Expo” na Kitajskem, največjo evropsko potujočo glasbeno-letalno predstavo “Peter Pan”, "World Guinnes Record" TV oddajo v Italiji ter na Kitajskem in tudi drugod.

Od leta 2015 deluje vetrovnik AERODIUM tudi v Sloveniji!

 

Hvala!

Vaš vpis je shranjen!